Terveyspalvelut ➔ Synnytys ➔

Ajanvaraus virtuaaliseen synnytysvalmennukseen ja synnytysosaston virtuaaliseen tutustumiseen

Synnytysvalmennus

Järjestämme synnytysvalmennusta netin kautta Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa. Synnytysvalmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjille ja synnytykseen mukaan tuleville tukihenkilöille. Lasten läsnäolo synnytysvalmennuksessa ei ole toivottavaa. Hyvä ajankohta valmennukseen osallistumiselle on noin raskausviikon 35 jälkeen. Valmennus kestää noin 2-3 tuntia. Jos osallistut tähän synnytysvalmennukseen, ei ole enää tarvetta erikseen varata aikaa synnytysyksikön virtuaaliseen tutustumiseen.


Virtuaalinen tutustuminen

Mikäli olet jo käynyt synnytysvalmennuksessa omassa neuvolassa tai olet uudelleensynnyttäjä, mutta haluaisit tutustua synnytysosaston tiloihin, voit osallistua netin kautta tutustumiskierrokselle. Kaikki valmennukset toteutuvat poikkeustilanteessa netin kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostissa linkin ja klikkaamalla pääset mukaan.


Varaa aika

Klikkamalla alla olevaa ”Varaa aika” –painiketta pääset valitsemaan varauskalenterista sinulle sopivan synnytysvalmennusajan. Varattavissa olevat vapaat ajat on merkitty vihreällä.Rekisteriseloste

Peruuta varaus

Mikäli varaamasi aika ei sovikaan, peruuta aika täyttämällä alla olevat kentät ja klikkaa ”Peruuta varaus”. Ajanperuutuskoodi on tullut vahvistusviestinä ajanvarauksen yhteydessä.

Ajankohdan valinta

Voit valita tutustumiskierroksen tai valmennuksen myös klikkaamalla kalenterista. Vihreissä tapahtumissa on vielä tilaa.

Yhteystiedot

Sinulle on nyt varattu aika valmennukseen , joka alkaa .

PERUMINEN

Jos joudut perumaan valmennuksen, voit tehdä sen syöttämällä ajanperuutuslomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja peruutuskoodin . Peruutusohjeet löydät myös sähköpostiisi lähetetystä varausvahvistuksesta.

Mikäli valmennus peruuntuu, niin aika perutaan sähköpostilla. Tarkista sähköpostisi ennen valmennukseen tuloa!

Ajanvarauksesi on peruttu.