Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 5.2.2021

Kokkotyösäätiön toiminnan päättymisen vaikutukset Soiten asiakkaille

Kokkotyösäätiön toiminnan loppuessa alueella Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite kartoittaa ja etsii Kokkotyösäätiön tarjoamien palvelujen tilalle muita ratkaisuja omille asiakkailleen.  Palveluja tullaan hankkimaan muilta palveluntuottajilta ja lisäksi selvitetään muita tapoja järjestää kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja.

Tilanne on vaikea, mutta uskomme, että yhdessä kuntien, alueen yhdistysten, palveluntuottajien ja muiden toimijoiden kanssa uudet ratkaisut löytyvät. Asioiden selvittely vie aikaa ja alussa palveluihin voi tulla katkeamia ja Soiten asiakaspalvelussa olla ruuhkaa. Palveluiden jatkuminen pyritään järjestämään mahdollisimman pian.  

Soiten Kokkotyösäätiön palveluissa olleiden asiakkaiden tilanne kartoitetaan lähiviikkojen aikana. Soitesta ollaan asiakkaisiin yhteydessä. Asiakkaat voivat myös itse olla yhteydessä omaan Soiten työntekijäänsä. Etsimme yhdessä asiakkaiden kanssa kaikille oman polun tilanteesta eteenpäin.Tiedotteet