Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 9.2.2021

Koronarokotusten ajanvaraus aukeaa tiistaisin

Joukkorokotukset ovat käynnissä tällä hetkellä yli 80-vuotiaille kotona-asuville ikäihmisille sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuville omaishoitajille ja ikääntyneille (yli 70-vuotiaat, esim. puolisot). 

Ajanvaraus avataan joka tiistai klo 12 niin kauan kuin rokotteita riittää. Ajan koronarokotukseen voi varata joko sähköisesti tai puhelimitse.

  • puhelinajanvaraus: 06 828 7488. Avoinna tiistaisin klo 12 alkaen niin kauan kuin aikoja on varattavissa. Muina aikoina puhelimessa kuuluu tiedote. Puhelimitse ajan voi varata myös ikäihmisen puolesta.
  • sähköinen ajanvaraus netissä Omahoito-palvelussa osoitteessa: https://soite.terveytesi.fi 
    Omahoito-palveluun tulee kirjautua omilla pankkitunnuksilla (tai muulla vahvalla tunnistautumisella), jolloin ajan voi varata itselleen.
Sähköinen ajanvaraus sujuu jouhevammin ja suosittelemmekin varaamaan ajan sitä kautta jos mahdollista. Mikäli samaan aikaan rokotetaan samassa taloudessa asuva omaishoitaja tai puoliso, tulee ajanvaraus tehdä puhelimitse molemmille.

Alkuvaiheessa rokotusaikoja on saatavilla niukasti koronarokotteiden saatavuudesta johtuen. Rokotusaikoja lisätään sitä mukaa, kun koronarokotteita saadaan Soiten alueelle.

Tiedotamme rokotuksista ensi sijassa Soiten koronasivustolla osoitteessa: korona.soite.fi


Tiedotteet