Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 29.6.2020

Soite ottaa käyttöön hoitotarvikkeiden noutolokerikot – kotijakelu päättyy

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite uudistaa hoitotarvikejakeluaan ja aloittaa noutolokerikkojen käytön. Jatkossa asiakkaat voivat tilata hoitotarvikkeensa sähköisesti tai puhelimitse ja noutaa tarvikkeitaan useista eri paikoissa olevista Soiten noutolokerikoista. Kotijakelu koronavirustilanteesta johtuen päättyy 29.6.2020, mutta jo luvatut kotijakelut hoidetaan.

Hoitotarvikejakelun uudistus yhtenäistää Soiten hoitotarvikkeiden jakelun, ja asiakkaalle tulee lisää tapoja asioida palvelussa. Uudistus mahdollistaa joustavamman noutamisen; jatkossa hoitotarvikejakelun tuotteita voi hakea noutolokerikoista tai Soiten terveysasemilta. Soiten alueelle tulee aluksi kuusi noutolokerikkoyksikköä.

Asiakkaat tilaavat hoitotarvikkeensa sähköisesti palse.fi-portaalista tai puhelimitse numerosta 044 730 7611. Puhelinaika on ma-pe klo 9.00-11.00. Asiakas voi jättää myös takaisinsoittopyynnön.

Asiakas saa ilmoituksen tekstiviestillä, kun hoitotarvikkeet ovat noudettavissa noutolokerikosta. Hoitotarvikkeet saapuvat noutolokerikkoon kahden viikon kuluessa tilauksesta. Noutolokerikot on sijoitettu seuraaviin paikoihin:

  • Keski-Pohjanmaan keskussairaalan aulatila laboratorion läheisyydessä (ovi A2) osoitteessa Mariankatu 16-20, 67200 Kokkola
  • Tunkkarin terveyskeskuksen (B-ovi) tiloissa osoitteessa Mäntöläntie 2, 69730 Tunkkari
  • Kannuksen terveyskeskuksen tiloissa osoitteessa Lopotinkatu 2, 69100 Kannus
  • Kruunupyyn terveyskeskus osoitteessa Säbråntie 1 68500 Kruunupyy
  • Teerijärven terveyskeskus osoitteessa Hörbyntie 8 68700 Teerijärvi
  • Kälviällä Leporanta palveluasumisyksikön tiloissa osoitteessa Kumpulantie 7, 68300 Kälviä (otetaan käyttöön myöhemmin erikseen ilmoitettuna ajankohtana)

Lokerikoista voi noutaa tilatut hoitotarvikkeet arkipäivisin klo 8-19 välisenä aikana, paitsi Teerijärvellä ja Kruunupyyssä klo 8-17 välisenä aikana. Noutamatta jätetyt tuotteet palautuvat automaattisesti viikon kuluttua takaisin Soiten hoitotarvikejakeluun.

Terveysasemalle tilatut tuotteet voi noutaa aukioloaikojen mukaisesti. Kokkolan pääterveysasemalta tuotteet noudetaan hoitotarvikejakelusta ti ja to klo 14-15.30 välisenä aikana.

Käyttämättömät tuotteet voi palauttaa Soiten hoitotarvikejakeluun erikseen sovitusti. Palautuksesta on tehtävä ilmoitus Soiten hoitotarvikejakeluun sähköpostitse: hoitotarvikejakelu@soite.fi tai puhelimitse numeroon 044 730 7611 ennen palautusta.
Tiedotteet