Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 17.4.2020

Hoitotarvikkeet voi jatkossa tilata sähköisesti Soitesta

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on uudistanut hoitotarvikejakeluaan ja asiakkaat voivat maanantaista 20.4.2020 lähtien tilata hoitotarvikkeensa sähköisesti netin kautta suoraa kotiin. Myös puhelinpalvelua Soiten hoitotarvikejakeluun on parannettu.

Koronavirustilanne on aiheuttanut muutoksia myös Soiten hoitotarvikejakeluun. Hoitotarvikkeiden sähköisestä ajanvarauksesta Soiten toimipisteestä noutamisineen luovuttiin maalis-helmikuun vaihteessa koronavirustilanteen takia, ja hoitotarvikkeet ovat olleet tilattavissa ainoastaan puhelimitse kotiin. Hoitotarvikkeiden tilaaminen puhelimitse aiheutti kuitenkin ruuhkaa hoitotarvikejakelun puhelinlinjaan, eivätkä kaikki puhelut valitettavasti päässeet läpi. 

Asiakkaiden yhteydensaantia on nyt parannettu siten, että hoitotarviketilaukset on mahdollista tehdä sähköisesti palse.fi –portaalin kautta. Palse.fi -portaalissa voidaan tarkastella hoitotarviketietoja sekä tehdä hoitotarviketilauksia ajasta ja paikasta riippumatta. Palse.fi -portaalin kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistautumisen kautta verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. Tilaukset palse.fi –portaalin kautta on mahdollista tehdä maanantaista 20.4.2020 alkaen.

Lisäksi hoitotarvikejakelun puhelinpalvelua on parannettu siten, että puheluihin vastaajia on lisätty ja asiakkaan on nyt mahdollista jättää myös takaisinsoittopyyntö, mikäli linja on varattuna. Asiakkaalle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kaikki hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaille suoraa omaan kotiin.

Soitessa on valmisteltu hoitotarvikejakelun uudistusta viime syksystä saakka. Tarkoituksena on ollut ottaa käyttöön noutolokerikot, mutta tätä käyttöönottoa on siirretty koronavirustilanteen takia. 

Tiedotteet