Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 28.1.2020

Anna palautetta keskussairaalan laboratorion aulassa olevasta taidenäyttelystä

Arkkiatri Risto Pelkosen näyttely "Elämää Tuohelassa" on ollut esillä Keski-Pohjanmaan keskussairaalan laboratorion aulassa viime syksystä saakka. ITE-taiteilijanakin tunnetun Pelkosen toistasataa veikeää tuohihahmoa ihastuttavat näyttelyn boxeissa jokainen omalla persoonallaan.

Näytteilleasettajat toivovat nyt sinun palautettasi. Pääset vastaamaan lyhyeen palautekyselyyn alla olevasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/CD0E110FD2B36E72

Taustaa


Näyttely on osa kulttuurin saavutettavuutta edistävää Taide boxissa -hanketta, joka painottaa taidetta hyvinvoinnin lähteenä. Näyttely käynnisti NOMAD-taideboxeihin toteutettavan näyttelysarjan, joka jalkauttaa taiteen ja kulttuurielämykset perinteisistä taidelaitoksista ihmisten pariin. Helposti liikuteltava ja muuntautuva näyttelykonsepti sopii työvälineeksi niin kulttuurin kuin hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

NOMAD -taideboxit on suunnitellut Casagrande Laboratory yhdessä hankkeen ideoijien, tuottaja Liisa Heikkilä-Palon ja museotoimenjohtaja Kristina Ahmaksen kanssa. Taide boxissa -hankkeen ideointia on rahoittanut Keski-Pohjanmaan liitto ja toteutusta Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen ensimmäisenä yhteistyökumppanina toimii Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite.


Tiedotteet