Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 14.1.2020

Sähköinen yhteydenotto avataan Soiten neuvoloissa

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite laajentaa sähköisiä palveluitaan ja ottaa käyttöön sähköisen yhteydenoton Soiten alueen äitiys-, ehkäisy- ja lastenneuvoloissa.

Soiten sähköiset palvelut laajenevat tammikuun puolessa välissä Soiten alueen neuvoloissa, kun uutena palveluna otetaan käyttöön sähköinen yhteydenotto (ns. kaksisuuntainen viestintä), jossa Soiten työntekijä ja asiakas voivat olla yhteydessä toisiinsa sähköisesti Soiten Omahoito-palvelun kautta. Sähköinen yhteydenotto otetaan käyttöön kaikissa Soiten äitiys-, ehkäisy- ja lastenneuvoloissa.

Sähköisen Omahoito-palvelun kautta asiakas voi lähettää Soiten neuvolaan viestin silloin, kun se hänelle parhaiten sopii. Neuvolan terveydenhoitaja vastaa viestiin tai ottaa suoraa yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman nopeasti virka-aikana.

Sähköisten palveluiden tunnistautumiseen käytetään Suomi.fi verkkopalvelua ja kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelun kautta välitettävät viestit ovat tietoturvallisesti suojattuja, eivätkä asiaankuulumattomat voi lukea, kopioida tai muuttaa niitä.

Sähköinen yhteydenotto avataan pilottina myös Kokkolan pääterveysaseman vastaanottoon.Tiedotteet