Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 26.6.2019

Kyytikeskuksen nimi muuttuu Matkapalvelukeskukseksi

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten sote-kuljetuksia hoitaneen Kyytikeskuksen palveluntuottajan nimi muuttuu. Palveluntuottajan uusi nimi on FCG Torni. Näin ollen myös Kyytikeskuksen nimi muuttuu Matkapalvelukeskukseksi.
 
Uudella nimellä halutaan korostaa ohjauskeskuksen toimintaa ja tuoda esiin FCG:n roolia palveluntuottajana. Nimenvaihdos johtuu vuoden 2018 lopussa tehdyistä liiketoimintajärjestelyistä.
 
Nimenmuutos ei vaikuta palvelun toimintaan, eikä käyttäjiltä vaadita toimenpiteitä käytön jatkamiseen.
 
Kuljettajien sekä muiden sähköisten työkalujen käyttäjien tunnukset muuttuvat, näistä muutoksista ohjeistetaan erikseen.
 

Taustaa

FCG on Kuntaliiton omistama monialainen suunnittelu- ja konsultointikonserni, joka on toiminut kotimaisten kuntapalvelujen kehittäjänä Suomessa jo 70 vuoden ajan. FCG Smart Transportation Oy on FCG:n tytäryhtiö, jossa yhdistyy nykyaikaisten liikennepalvelujen suunnittelu ja toteutus sekä sote-alan ja erityisryhmien tarpeiden asiantuntemus.
 
Kyytikeskuksen verkko-ohjelmistot, mobiilisovellukset ja puhelinpalvelu tunnistetaan jatkossa osana FCG:n palveluja.
 
FCG Torni palvelee asiakkaitaan Kokkolassa ja Helsingissä. FCG-konsernilla on aluetoimistoja myös Vaasassa, Porissa, Turussa, Oulussa, Kemissä, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Joensuussa, Lappeenrannassa ja Kotkassa sekä kansainvälisesti useissa toimipisteissä Euroopasta Aasiaan.
Tiedotteet