Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 18.12.2018

Soiten verkkosivut uudistuivat

Olemme päivittäneet verkkosivustomme ulkoasun. Uudistuksen myötä verkkosivu skaalautuu eri päätelaitteiden mukaan, jolloin sivusto on miellyttävämpi käyttää mobiililaitteilla. Sivuston sisältö ja valikkorakenne ovat säilyneet pääosin ennallaan.

Navigoinnin helpottamiseksi sivustolla on otettu käyttöön murupolku ja siihen yhdistetty valikko. Murupolusta ilmenee minkä valikon alla avoinna oleva sivu on ja polun viimeiseen kohtaan aukeaa valikko, josta navigoidaan seuraavalle alasivulle.


 
Kuva: Esimerkki murupolkuvalikosta

Uutena sisältönä olemme tuoneet verkkosivuille blogi-osion ”Sananen Soitesta”, jossa julkaisemme kirjoituksia ja artikkeleita Soiten toiminnasta ja muista ajankohtaisista aiheista. Verkkosivun päivityksen yhteydessä selkeytimme myös sähköisten palveluidemme sivustonäkymää.

Jatkossa haluamme tarjota asiakkaillemme entistäkin enemmän sähköisiä palveluita, joista uusimpana käyttöön on tulossa Omapalvelu, joka mahdollistaa sähköisen asioinnin sosiaalipalveluissa. Tiedotamme Omapalvelun käyttöönotosta tarkemmin tammikuussa.

Sivustopäivityksestä johtuen sivustolla saattaa olla pieniä teknisiä poikkeamia, joiden korjaamista teemme parhaillaan. Jatkamme Soiten verkkosivuston kehittämistä jatkuvasti ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Ruusuja ja risuja voit jättää palautekanavamme kautta.Tiedotteet