Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 19.10.2018

Soiten toimitusjohtajan virkaan hakeneet

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten valtuusto päätti 27.8.2018 pitämässään kokouksessa julistaa Soiten toimitusjohtajan viran haettavaksi. Toimitusjohtaja Ilkka Luoma erosi Soiten toimitusjohtajan virasta virallisesti 1.9.2018 alkaen ja on siirtynyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaksi. Soiten toimitusjohtajan virkaan saapui 19.10.2018 määräaikaan mennessä yhteensä kuusi hakemusta.

Hakijat Soiten toimitusjohtajan virkaan:
  • Minna Korkiakoski-Västi, hallintotieteiden maisteri, Kokkola
  • Päivi Niiranen, terveystieteiden maisteri, Mäntyharju
  • Tuula Rajaniemi, anestesiologian erikoislääkäri sekä Soiten anestesian ja tehohoidon ylilääkäri, Kokkola
  • Tanja Risikko, tekniikan tohtori, Kokkola
  • Tapani Tiilikka, lakiekonomi, Kokkola
  • Pia Vähäkangas, terveystieteiden tohtori, Kokkola

Kelpoisuusehtona toimitusjohtajan tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaitoa sekä kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnosta ja/tai kunnallishallinnosta sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kotimaisen kielen riittävä taito.

Tehtävään etsitään monipuolisen kokemuksen omaavaa johtajaa, jolla on vahvaa näyttöä johtamisesta ja organisaation kehittämisestä. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon laaja-alaista tuntemusta sekä kokonaisnäkemystä palvelutuotannon ohjaamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme myös vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta, kykyä kehittää ja ylläpitää yhteistyöverkostoja sekä erinomaisia esimiestaitoja.

Soiten hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan maanantaina 22.10.2018.


Tiedotteet