Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 19.6.2018

Soiten tehostetun kotikuntoutumisen yksikkö Vuoden laatutarina -kilpailun finaaliin

Vuoden laatutarina on Labqualityn järjestämä kilpailu sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille. Siinä palkitaan paras laadun edistämiseen liittyvä teko, joka on vaikuttavalla tavalla parantanut esimerkiksi organisaation työtyytyväisyyttä tai asiakkaiden ja potilaiden hyvinvointia. Vuoden laatutarina -kilpailun tavoitteena on palkita laadukasta työtä ja antaa näkyvyyttä käytännönläheisille kehitysprojekteille.

Labqualityn Vuoden laatutarina-kilpailun finalistit on valittu ja viiden finalistin joukkoon ylsi Soiten tehostetun kotikuntoutumisen yksikkö. Soiten tehostetun kotikuntoutumisen yksikkö tarjoaa asiakkaan tarpeista lähtevää kuntoutusta asiakkaan kotona. Kotona kuntoutuminen on yksi vaihtoehto terveyskeskuksessa tapahtuvalle kuntoutukselle.

Kilpailun suojelijana toimii ministeri, pitkäaikainen kansanedustaja ja kansainvälinen ihmisoikeustaistelija Elisabeth Rehn. Palkintoraatiin on nimetty viisi sosiaali- ja terveydenhuollon huippuvaikuttajaa: kehitysjohtaja Harri Aho LähiTapiolasta, sosiaali- ja terveysalan toimialajohtaja Satu Helin Rauman kaupungilta, toimitusjohtaja Aki Lindén HUS:sta, toiminnanjohtaja Kati Myllymäki Suomen Lääkäriliitosta sekä johtava ylilääkäri Juha Tuominen Terveystalo Oyj:stä.

Palkintoraati valitsee voittajan, joka julkistetaan 24.8. Terveys ja Talouspäivillä. Kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa.

Lue lisää


Tiedotteet