Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 29.3.2018

Soite avaa neuvoloihin uuden puhelinpalvelun 3.4.2018

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite parantaa neuvoloiden yhteydensaantia avaamalla uuden palvelunumeron 3.4.2018 lähtien. Jatkossa kaikki neuvoloiden yhteydenotot onnistuvat yhdestä numerosta Keski-Pohjanmaan maakunnassa. Puhelinpalvelu palvelee asiakkaita myös aiempaa laajemmalla aikataululla.

Keskitetyn puhelinpalvelun piiriin kuuluvat Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella Soiten:

Kruunupyyn neuvolat eivät kuulu puhelinpalvelun piiriin, joten Kruunupyyn puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Myös Soiten perheneuvoloiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Neuvoloiden uusi asiakaspalvelupuhelinnumero on 06 826 4477. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15 ja perjantaisin klo 8–14. Käytössä on myös takaisinsoittopalvelu, eli sinulle soitetaan takaisin, mikäli puheluusi ei vastata. Pyrimme soittamaan takaisin mahdollisimman nopeasti, viimeistään saman päivän kuluessa. Terveydenhoitajien omista soittoajoista ja puhelinnumeroista luovutaan.
 

Asiointi puhelinpalvelussa

Keskitetyn puhelinpalvelun kautta saat aiempaa paremmin yhteyttä neuvolaan. Neuvoloiden keskitetyn puhelinpalvelun kautta voit:

  • saada neuvontaa ja apua kiireettömissä asioissa
  • hakea työnantajan vaatimaa tilapäistä hoitolomaselvitystä lapsen sairastuessa. Huom: hoitolomaselvityksiä ei kirjoiteta takautuvasti.
  • jättää soittopyynnön omalle terveydenhoitajallesi
  • varata vastaanottoaikoja neuvoloihin (onnistuu myös sähköisesti)
  • kysyä laboratoriovastauksia (onnistuu myös sähköisesti)
Asiakaspalvelunumeroon vastaavat neuvoloiden terveydenhoitajat. Voit edelleen keskustella oman terveydenhoitajan kanssa: se onnistuu jättämällä soittopyynnön omalle terveydenhoitajallesi.

Hoida nämä asiat ensisijaisesti Soiten verkkosivujen kautta:


Laboratoriotuloksia näet sähköisesti Omakanta-palvelun kautta osoitteessa www.omakanta.fi.Tiedotteet