Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 10.5.2017

Kokkolan kouluterveydenhuollossa otetaan käyttöön sähköinen ajanvaraus

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite laajentaa sähköisiä palveluitaan ja ottaa käyttöön sähköisen ajanvarauksen ja sähköisen esitietokaavakkeen Kokkolan kouluterveydenhuollossa. Uudet sähköiset palvelut otetaan käyttöön vaiheittain siten, että 1-luokan sähköinen ajanvaraus otetaan käyttöön tulevana kesänä osassa kouluista ja vähitellen kaikissa kouluissa. Terveydenhoitaja tiedottaa asiasta vanhempia.

Palvelu mahdollistaa sähköisen ajanvarauksen 1. luokan kouluuntulotarkastukseen. Ajan voi varata tarkastukseen, kun oma terveydenhoitajan on tiedottanut asiasta. Ajan kouluuntulotarkastukseen voi edelleen varata myös puhelimitse.

Ajan voi myös siirtää tai perua sähköisen palvelun kautta. Ajan siirto ja peruutus tulee tehdä 24 tuntia ennen vastaanottoaikaa. Sähköisten palveluiden tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Lisäksi käyttöön otetaan sähköinen eEsitieto-lomake, jossa vanhemmat vastaavat lapsen terveydentilaan koskeviin kysymyksiin. Vanhempia pyydetään täyttämään eEsitieto-lomake ennen kouluuntulotarkastukseen saapumista.


Tiedotteet