Soite ➔ Viestintä ➔

Tiedote 23.8.2021

Soite kerää palautetta neuvolapalveluista ja -verkosta – vastaa kyselyyn 12.9.21 mennessä

Soite pyytää palautetta neuvolapalveluista ja verkosta palveluiden kehittämisen tueksi. Soite on avannut neuvolapalveluja ja -verkkoa käsittelevän julkisen kyselyn. Kyselyn avulla Soite haluaa saada palautetta neuvolapalveluista ja -verkosta asiakkailta, työntekijöiltä ja yhteistyötahoilta. Kyselyyn pääsee vastaamaan nimettömänä 23.8.-12.9.2021 välisenä aikana.

Lasten näkemyksiä on pyydetty piirustusten muodossa. Keski-Pohjanmaan varhaiskasvatustoimijoiden avulla on pyydetty 5-6 -vuotiailta lapsilta piirustuksia aiheesta millainen on hyvä neuvola, missä se sijaitsee ja millä sinne liikutaan. Kyselyn tuloksista ja lasten piirustuksista tiedotetaan myöhemmin. 

Käynnissä oleva neuvolapalvelujen ja -verkon lapsivaikutusten arviointi toteutetaan osana Soite 2.0 Rakenneuudistus -hanketta. Kehittämistyöllä tavoitellaan entistä laadukkaampia ja vaikuttavampia neuvolapalveluja ja toimivaa neuvolaverkkoa, ja niiden avulla pyritään vastaamaan alueen asukkaiden palvelutarpeisiin. Tällä hetkellä neuvolapalveluita tarjotaan 14 toimipisteessä Soiten alueella. Perheiden palvelutarpeet muuttuvat, esimerkiksi syntyvyys vaihtelee eri alueilla, ja on myös mahdollista ottaa käyttöön uusia tapoja tuottaa palveluja.

Kyselyyn siirryt alla olevasta linkistä:

Lisätietoja antaa:

Minna Lönnbäck
Palvelualuejohtaja, perhekeskuspalvelut
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite,
Perheiden palvelujen toimialue
puh. 044 780 9442
minna.lonnback@soite.fi
 
Suvi Mannermaa
Osastonhoitaja, neuvolapalvelut
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite,
Perheiden palvelujen toimialue
puh. 044 730 7971
suvi.mannermaa@soite.fiTiedotteet