Terveyspalvelut ➔ Lastensairaala ➔

Nepsytiimi

Nepsytiimi tekee diagnostisia arvioita neuropsykiatrisista oireita omaaville alle 18-vuotiaille potilaille. Neuropsykiatrisia häiriöitä ovat mm. ADHD/ADD, autismikirjo, Tourette. Tutkimuksiin tullaan lääkärin lähetteellä tai sairaalan sisäisellä konsultaatiopyynnöllä. Neuropsykiatrinen työryhmä ”Nepsytiimi” toimii osana Soiten lasten ja nuorten poliklinikkaa.


Nepsytiimiissä työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu lääkäri, psykologi, toimintaterapeutti, kuntoutussuunnittelija ja kuntoutusohjaaja.

Työryhmän tavoitteena on:

  • koordinoida neuropsykiatristen häiriöiden tutkimusta ja hoitoa
  • tarjota vanhempainohjausta ja jalkautuvaa palvelua perheille
  • tarjota konsultaatiota kouluihin ja päiväkoteihin


Nepsytiimi toimii yhteistyössä muiden lasten ja nuorten palveluiden kanssa (esim. koulut, kouluterveydenhuolto, perheneuvolat) ja tarvittaessa tarjoaa jalkautuvaa ja konsultatiivista palvelua lapsen lähiympäristöön.

 

Yhteystiedot

Nepsytiimi tarjoaa puhelinpalvelua, jossa neuropsykiatrisia oireita omaavan lapsen tai nuoren vanhemman ja/tai työntekijän kanssa mietitään ratkaisuja erilaisiin arjen ongelmatilanteisiin.  

Puhelinpalvelu:

Kuntoutusohjaaja
Anna Kauppinen
puh. 040 804 2733

Kuntoutussuunnittelija
Susanna Mäkelä

puh. 040 804 3526

Kuntoutusohjaaja
Heidi Kuikka
puh. 040 804 3527


Neuropsykiatrisen työryhmän kuntoutusohjaajiin voi olla puhelimitse yhteydessä virka-aikana.

Kuntoutusohjaajat vastaavat puhelinpalveluun muun työn ohessa. Parhaiten heidät tavoittaa tiistaisin ja keskiviikkoisin.