Terveyspalvelut ➔ Poliklinikat ja toimenpideyksiköt ➔

Sisätautien poliklinikka

Sisätautien poliklinikka on avohoitopalveluja tuottava ajanvarauspoliklinikka, jonne potilaat tulevat lääkärin lähetteellä. Osa potilaiden asioista hoidetaan päivystyksellisesti tai konsultaatioina. Hoidonporrastuksen mukaisesti joidenkin potilasryhmien hoito kuuluu pidempiaikaisesti erikoissairaanhoitoon.

Sisätautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Erikoisaloja ovat endokrinologia, gastroenterologia, infektiosairaudet, keuhkosairaudet, munuaissairaudet ja reumasairaudet.

Potilaan vastanotto voi muodostua lääkärin, sairaanhoitajan tai muun erityistyöntekijän vastaanoton lisäksi erilaisista tutkimuksista, toimenpiteistä ja hoidoista. Poliklinikalla annetaan myös erityislääkehoitoja.

Turvallisen hoidon varmistamiseksi poliklinikka käynnillä on tärkeää olla mukana saattaja, mikäli potilaalla esiintyy muistamattomuutta tai sekavuutta, hänellä on omaishoitaja tai potilas tulee hoitolaitoksesta. Hoitolaitoksesta poliklinikkakäynnille tulevilla potilailla tulee olla viimeisimmät hoitotiedot mukana.

Palaute hoidosta, kokemuksista ja muusta toiminnasta on tervetullutta. Palautetta voi antaa välittömästi poliklinikalla kirjallisena ja suullisena tai myöhemmin hoitotapahtuman jälkeen internetin kautta.

Jos varaamamme aika ei sovi sinulle, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian, vähintään kaksi päivää ennen varattua aikaa, sihteerille puh. (06) 826 4239.


Erikoispoliklinikat

Sisätautien poliklinikka muodostuu kuudesta erikoispoliklinikasta, jotka ovat:Yhteystiedot

Sisätautien poliklinikka sijaitsee K-PKS:n 1. kerroksessa, f-siivessä röntgeniä vastapäätä (opaskartta).


Avoinna:

ma - to klo 7.30-15.30
pe klo 7.30-14.00


Puhelinsihteeri
puh. 06 826 4239
ma-to klo 8-10 ja 13-15
pe klo 8-10 ja 13-14
Voit myös jättää sihteerille takaisinsoittopyynnön, johon vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Va. osastonhoitaja
Tanja Ekman
puh. 040  804 2910


Apulaisosastonhoitaja
Anja Storbacka
puh. 040 804 2911


Vastuualuejohtaja ja sisätautien ylilääkäri Jan Henell
puh. 06 826 4170