Terveyspalvelut ➔ Terveysasemat ➔

Halsua, Kaustinen, Veteli

Tunkkarin terveyskeskuksessa toimii lääkärinvastaanotto Halsuan, Kaustisen ja Vetelin kuntien asukkaille. Tunkkarin terveyskeskuksesta saat apua terveysongelmiisi ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, puh. 040 804 5000. Useat terveyteesi liittyvät asiat hoituvat kätevästi puhelimitse, jolloin sinun ei välttämättä tarvitse lähteä terveyskeskukseen lainkaan. Terveydenhuollon ammattilainen tekee hoidontarpeen arvioinnin, jonka perusteella asiakkaan hoito aloitetaan.

Kun soitat terveysaseman numeroon, ammattilaisemme vastaa siihen. Kaikkien ammattilaistemme ollessa varattuina, voit jättää takasinsoittopyynnön. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Mikäli työnantajalla on työterveyshuollon sairaanhoitosopimus, pyydämme potilasta ensisijaisesti ottamaan yhteyden omaan työterveyshuoltoon.


Sähköinen asiointi

Voit ottaa vastaanotolle yhteyttä sähköisesti silloin, kun sinulle sopii. Vastaamme viestiisi tai otamme sinuun yhteyttä virka-aikana mahdollisimman nopeasti.

  1. Kirjaudu Omahoito-palveluun. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Tunnistautuminen tapahtuu Suomi.fi verkkopalvelun kautta.  
  2. Paina "Viestit" painiketta Omahoito-sivustolla viestin lähettämiseen. Järjestelmä kysyy suostumustasi viestien lähettämiseen ensimmäisellä käyttökerralla.
  3. Paina "Uusi viesti" ja täytä sähköisen lomakkeen kentät. Jos haluat lähettää viestin Kokkolan vastaanotolle, valitse valikosta "Kokkolan vastaanotto", mikäli sinulla ei ole nimettyä, omaa yhteyshenkilöä. Jos sinulla on nimetty yhteyshenkilö, valitse vastaanottajaksi ”Nimetty yhteyshenkilö, vastaanotto”.
  4. Kirjoita viesti ja lähetä se painamalla Lähetä-painiketta.

Ohje: Viestin lähetys Omahoito-palvelun kautta.pdf


Ajan peruminen

Ajan peruminen tulee tehdä mahdollisimman pian esteen ilmaannuttua tai viimeistään edellisenä päivänä; muuten perumisesta peritään sakkomaksu.  Voit perua aikasi soittamalla terveysaseman puhelinnumeroon aukioloaikoina tai tekstiviestillä mihin vuorokauden aikaan tahansa numeroon 040 804 5090. Tekstiviestiin oma nimi ja aika, joka perutaan. Tekstiviestipuhelinnumeroon ei voi soittaa.Aukioloajat

Maanantai - perjantai
klo 8.00-16.00


Halsua:

Sairaanhoitajan aamuvastaanotto
ajanvarauksella keskiviikkoisin klo 8.00-10.00.
Ajanvaraus Tunkkarin terveyskeskuksen numerosta:
puh. 040 804 5000.

Yhteystiedot

Tunkkarin terveyskeskus
Mäntöläntie 2
69730 Tunkkari

puh. 040 804 5000

Takaisinsoittopyynnön voi jättää arkisin alk. klo 8.00.

Faksi 06 862 1225


Laboratorio, näytteenotto:

Nordlab


Jos tarvitset kiireellistä hoitoa arkisin klo 16-08 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä (vuorokauden ympäri), ota yhteyttä päivystysapunumeroon 116 117. 

Hätätapauksessa soita 112.

 

Sosiaalityöntekijä
puh. 040 804 5105


Vastaanottopalvelujen palvelualuejohtaja
Nina Wikström
puh. 040 804 2145


Reseptin uusiminen

Reseptien uusimiset onnistuvat kätevästi netin kautta osoitteessa: www.kanta.fi